top of page

Dear Evan Hansen

Intiman - 2025

PRESSTEXT:

Dear Evan Hansen är en nyskriven succémusikal som har vunnit sex Tony Awards och spelats för fulla hus i New York och London. Nu kommer den till Sverige och Intiman i Stockholm.

Evan Hansen går i high school där han har svårt att hitta sin plats. Han lider av social ångest, har inga vänner och omgivningen ser honom som konstig. Eller så ser de honom inte alls. När en pojke i skolan tar sitt liv leder ett missförstånd till att pojkens föräldrar tror att deras son och Evan var bästa vänner. Evan rättar inte till missförståndet, istället ser han en chans att passa in, att bli någon.

Evan kommer allt närmre den döde pojkens familj, och på minnesstunden i skolan håller Evan ett rörande tal som dessutom sprids och hyllas på sociala medier. Plötsligt är Evan Hansen någon. Han är inte ensam längre. Men allt bygger på en lögn.

Dear Evan Hansen har beskrivits som ett musikaliskt kärleksbrev till alla som känner sig ensamma. Musikalens prisbelönta manus har hyllats av publik och recensenter och musiken är skriven av kompositörerna bakom La La Land och The Greatest Showman.

Team & Medverkande: TBA
Unknown.jpeg
Unknown

Unknown

bottom of page